Akademisyenlerimizi Tebrik Ediyoruz.

Karadeniz Teknik Üniversitesi ortaklığında ve Trabzon Ticaret Borsası yürütücülüğünde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Daire Başkanlığı tarafından fonlanan “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençlere Yönelik İşgücü Piyasası Destek Programı”na sunulan “NEETs are Accessing to Market (Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler Pazara Erişiyor)” isimli proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

KTÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan proje 244.607,00 Euro bütçe ile 1 yıl süreyle Prof. Dr. Oktay YILDIZ danışmanlığında uygulanacaktır. Proje sürecinde Maçka Meslek Yüksekokulu Akademik personellerimiz Öğr. Gör. Dr. Atiye DEĞİRMENCİ ve Öğr. Gör. Gülsüm Merve BOYRACI  eğitimci olarak görev almışlardır. Akademisyenlerimizi ve proje ekibini tebrik ediyoruz.

04 Ekim 2023