24. Mezuniyet Töreni

Karadeniz Teknik Üniversitesi Maçka Meslek Yüksekokulu 24. Mezuniyet Töreni, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Prof. Dr. Akif CİNEL, Maçka Belediye başkanı Dr. Koray KOÇHAN, Maçka daire amirleri ve öğrenci velilerinin katılımı ile büyük bir coşku ile kutlandı. Mezuniyet töreni, yüksekokul akademik ve idari personel eşliğinde bölüm ve program öğrencileri ile Maçka MYO binasından törenin yapılacağı Maçka Belediyesi Halil ATMACA Kültür ve Sanat merkezine yürüyüş ile başladı. Törende Meslek Yüksekokul birincisi Dilan KILIÇASLAN, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Volkan Numan BULUT, Karadeniz Teknik Üniversitesi rektörü ve Maçka Belediye Başkanı konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini bildirdi. Törende Yüksekokul öğrencilerinin şiir dinletisini takiben dereceye giren öğrencilere çeşitli hediye ve ödüller verildi. Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray KOÇHAN tarafından program birincilerine altın takdim edildi. Mezuniyet töreni geleneksel mezuniyet andının okunmasından sonra kep atma ile sonlandırıldı.

20 Haziran 2022