etkinlikler

12

Aralık

Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü (Sumae) Ziyareti

        Yüksekokulumuz Gıda İşlemi Bölümü; Gıda Teknolojisi ile Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğrencileri, 12.12.2014 tarihinde Yrd. Doç. Dr. Ali ALKAN ve Öğr. Gör. Berrin ÖZKILIÇ gözetiminde Enstrümental Analiz dersi uygulaması kapsamında Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsüne (SUMAE) ziyarette bulundu.
      Enstitü laboratuvarlarının ve faaliyetlerinin genel tanıtımından sonra laboratuvarlardaki enstrümental cihazlarla uygulamalar gerçekleştirildi. Ziyaret sonrasında ise Yüksekokulumuz öğrencileri günün anısına, SUMAE tarafından yürütülmekte olan ''Denizde Benim de Bir Balığım Olsun Projesi'' kapsamında denize markalı kalkan balığı bırakma aktivitesine katıldı.

 

MAÇKA MYO