Şubat

Yemekhane Hizmeti Başlamıştır.

Maçka Meslek Yüksekokulu

Sevgili Öğrenciler, 26.02.2024 tarihinden itibaren Maçka Meslek Yüksekokulu bünyesinde yemekhane hizmeti başlayacaktır. Yemekhaneden faydalanabilmek için bir önceki haftanın Cuma Günü saat 13:00'a kadar rezervasyon yapılması gerekmektedir. Aşağıda verilen modülde anlatılan adımları takip ederek kampuskart.ktu.edu.tr adresinden kaydınızı yapmanız ve dilediğiniz günler için yemek rezervasyonunu yaptırmanız durumunda 26.02.2024 tarihinden itibaren yemekhane hizmetini kullanmaya başlayabilirsiniz. Bir günlük yemek ücreti 20.90 TL olup Meslek Yüksekokulu binası yan tarafındaki ek binada hizmet verilecektir. Kredi kartı olmayan öğrenciler kampüs kart hesaplarına bakiye yükleyerek ödeme yapabileceklerdir.