2022 Yılındaki Kurum Hisseli TÜBİTAK Projelerine Ödül Verildi

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, 2022 yılı içerisinde yürütücüsü olarak destek aldığı kurum hissesi bulunan projelerin ekiplerinde yer alan akademisyenlerimizi tebrik etti.

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen törene: Üniversitemiz Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ögr. Üyesi Kadir Alperen COSKUNER, Prof. Dr. Nuray MISIR, Doç. Dr. Cenk DEMİRKIR, Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilgün GÜNEROĞLU, Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa SARIOĞLU, Prof. Dr. Gençağa PÜRÇEK, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Güzin ULUTAŞ, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nigar ALKAN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail KÖSE, Eczacılık Fakültesi Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oktay YILDIZ ve Maçka Meslek Yüksekokulu Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevzat BATAN, proje yürütücüsü olarak ekipleri ile birlikte katıldı.

Rektör Yardımcılarımız; Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Prof. Dr. Cemil RAKICI’nın da iştirak ettiği törende, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, proje yürütücülerine dizüstü bilgisayar, proje personeline ise Tebrik Belgesi takdim ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Projelere ve proje ekiplerine ilişkin ayrıntılı bilgi için tıklayınız.