180 Günlük Eylem Planı Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan “180 Günlük (01.10.2021-31.03.2022) Eylem Planı Sonuç Raporu” Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI başkanlığında, Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen bir toplantı ile sunuldu.

Üniversitemiz Genel Sekreterliği koordinasyonunda hazırlanan “180 Günlük Eylem Planı (01.10.2021-31.03.2022)” kapsamında yer alan ve birçoğu tamamlanarak hayata geçirilen eylemlerin sunumunu amaçlayan toplantıya; Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Prof. Dr. Akif CİNEL ve Prof. Dr. Cemil RAKICI, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER, Rektör Danışmanları; Dr. Öğr. Üyesi Veysel ATASOY ve Öğr. Gör. Ali Haydar DOĞU, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa BEZİROĞLU ve Fazlı ÖZTEL ile Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’ndan Şube Müdürü Ufuk ÖZTÜRK de iştirak etti.