Üniversitemiz Kurumsal Akreditasyon Programı Tamamlandı

Üniversitemiz Kurumsal Akreditasyon Programı; Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Değerlendirme Takımı tarafından 16 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen ön ziyaret (çevrim içi) ve ardından 4-7 Ocak 2022 tarihleri arasında düzenlenen saha ziyareti ile tamamlandı.

Başkanlığını Prof. Dr. Durmuş GÜNAY'ın üstlendiği Değerlendirme Takımı; Prof. Dr. Nilgün BEK, Prof. Dr. Serdal TERZİ, Öznur OĞUZOĞLU, Prof. Dr. Emine Pınar TUNCER, Prof. Dr. Ferhan ÇEBİ, Prof. Dr. Ercan ÖZTEMEL ve Doç. Dr. Issam W. DAMAJ'dan oluştu. Takım Üyeleri, saha ziyareti boyunca Rektörlük, Kalite Komisyonu, Akademik Birimler, İdari Birimler, akademik personel ve öğrenciler ile görüşmeler gerçekleştirdikten sonra Kurumsal Akreditasyon Programı tamamlandı.