Rektörümüz ve Sayın Valimiz, Doğu Karadeniz Kız Öğrenci Yurdu’nu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve beraberindeki misafirleri, Üniversitemiz Kanuni Yerleşkesi içerisinde yer alan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Doğu Karadeniz Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti.
Trabzon Valisi İsmail USTAOĞLU, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve eşleri ile Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan ÇETİNER’in katıldığı ziyarette, öğrenciler ile birlikte yemek yenilip sohbet edildi.
Öğrencilerimizin eğitim-öğretim gördüğü mekânların dışında yaşadıkları ve temel ihtiyaçlarını karşıladıkları ortamları ziyaret etmek isteyen heyet, onların sosyal aktivitelerini gerçekleştirdiği mekânları gezdi ve isteklerini dinledi. Öğrencilerimiz, devletin kendilerine sağladığı beslenme ve barınma imkânlarını yerinde gözlemleyen misafirlerine, hizmetlerden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.