Üniversitemizden “Geleceğe Nefes” Kampanyası’na Destek

Cumhurbaşkanlığı uhdesinde 2019 yılında hayata geçirilen “Geleceğe Nefes” Kampanyası’na destek kapsamında 11.11.2021 saat 11.11’de, Üniversitemiz Kanuni Kampüsü içerisinde bulunan Nejmi Kırkbir Öğrenci Yemekhanesi yanında, “Bugün Fidan Yarın Nefes” etkinliği, Arabistan’da yaşayan Türkistanlılar tarafından oluşturulan ULUĞ ÖZBEK’İM Grubu bünyesinde toplanan bağış desteğiyle gerçekleştirildi.

Etkinlikte; Uluslararası Türkistanlılar Dayanışma Derneği (TÜRKİSTANDER) adına Madani HALİTVELİ, Mavi Karadeniz TV Programcısı İbrahim KANLI ve Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın konuşmalarını gerçekleştirmesinin ardından öğrenciler ve katılımcılar hep birlikte “Türkistan ULUĞ ÖZBEK’İM Grubu  Hatıra Ormanı”na fidan dikti.