Üniversitemiz ile Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

KTÜ ile Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerin; eğitsel, kültürel, sportif ve gönüllülük faaliyetlerinin geliştirilmesi; bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenimleri sürecinde almış oldukları eğitim ile kişisel kapasitelerinin gelişimine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin arttırılmasını, desteklenmesini ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Kanuni Yerleşkesi’nde Genç Ofisi açmayı amaçlayan “Gençlik Ofisi Kültür, Sanat, Spor, Eğitim İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Protokolü; Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ile Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal ÖZTÜRK imzaladı.