"Zor Zamanlarda Öğrenci Olmak ve Liderlik Becerilerini Geliştirmek" semineri gerçekleştirildi.

KTÜ Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen “Zor Zamanlarda Öğrenci Olmak ve Liderlik Becerilerini Geliştirmek” semineri 07 Ocak 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirildi.  Liderlik, Liyakat ve Yönetim Eğitmeni, Gazeteci ve Yazar Yaşar ATEŞSOY toplumun öğrencilere bakış açıları, liderlik ve kariyer yolculuğu konularından bahsetti. Pandemi sürecinde zorluk çeken öğrencilerin bu zorlukları nasıl fırsata çevirebileceklerine dair, sosyal ve iş hayatlarında onlara yardımcı olacak ve gayretlerini güçlendirecek ipuçları da verildi. Ayrıca liderlik becerileri hakkında doğru bilinen yanlışlar, sosyal sorumluluk projelerinin önemi, pandemi sürecinde öğrencilerin kendilerine yatırım yapmaları gerektiği konusunda kendisinden örneklerle çeşitli ilham veren tavsiyelerde bulundu.

26 Şubat 2021