Yapay Zeka Semineri gerçekleştirildi.

KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KM) ile Yönetim Bilişim Sistemleri Kulübü’nün düzenlediği “Yapay Zeka’nın Dünü, Bugünü, Yarını” başlıklı etkinlik 31 Mart 2022 tarihinde KM sunum salonunda gerçekleştirildi. KTÜ Bilgisayar Mühendisliği Öğr. Gör. Dr. Zafer YAVUZ’un sunumuyla gerçekleştirilen etkinlik farklı bölümlerden 56 öğrencinin katılımıyla tamamlandı.

“Yapay Zeka’nın Dünü, Bugünü, Yarını” etkinliğinde, KTÜ Bilgisayar Mühendisliği Öğr. Gör. Dr. Zafer YAVUZ Yapay Zekanın başlangıcından günümüze kadar gelişimini ve tarihçesini bu alanda uzman isimlerin çalışmalarıyla örneklendirerek öğrencilere aktardı. Yapay zekanın günümüz teknolojilerine uyarlanması ve gelişimi ile ilgili öğrencilere uygulamalar eşliğinde bilgiler verildi . Etkinlik katılımcıların soruları cevaplandırılarak sonlandırıldı.

31 Mart 2022