Üçyıldız Mobilya'nın Sahibi Alper BEKTAŞ, Merkezimizi Ziyaret Etti

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Canan AKSOY ve Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Burak BARUT, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi ve yapılabilecek ortak işler ve eğitimler hakkında bilgilendirmede bulunmak amacıyla Üçyıldız Mobilya’nın sahibi Alper BEKTAŞ ile görüşme sağladı.

Görüşmede, Üçyıldız Mobilya’nın sahibi Alper BEKTAŞ, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU'nun Öğretmenler Günü'nü kutlayarak fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulundu ve her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını, Üçyıldız Mobilya olarak her türlü desteği vermeye hazır bulunduklarını ifade etti.

27 Kasım 2023