Türk Havacılık Sanayi Nasıl Engellendi?

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Makine Mühendisliği Bölümü tarafından ortaklaşa düzenlenen, Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunumuz Sayın İlyas Edip Sevinç'in, "Türk Savunma Sanayi Nasıl Engellendi?" konulu söyleşisi, 3 Nisan 2024 tarihinde Makine Mühendisliği Bölümü MA2 Amfisinde gerçekleştirildi.
Söyleşiye Rektörümüz  Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gençağa Pürçek, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Hülya Kalaycıoğlu, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasin Alemdağ, akademisyenler, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Katılımcılar, Türk savunma sanayiinin engellenme süreçleri hakkında önemli bilgiler edinme fırsatı bulurken, Sayın Sevinç'in deneyimleri ve değerli analizleri, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Katkıları için kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

04 Nisan 2024