"Trabzon Genç MÜSİAD Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Ziyareti" gerçekleştirildi

Trabzon Genç Müsiad Yönetim Kurulu Üyeleri Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ziyaretinde bulunarak Merkez Müdürü Prof.Dr.Hülya KALAYCIOĞLU ile T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonu ve KTÜ yöneticiliğinde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gereçekleştirilen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF’24) fuarının   kendileri açısından oldukça başarılı geçtiğini, öğrenci ve mezunlar ile etkili iletişim kurduklarını dile getirmişlerdir. Bir protokol çerçevesinde merkezin yürüteceği etkinliklerde daha fazla yer almak istediklerini, ortak projelerde çalışmaya hazır olduklarını ifade etmişlerdir. Ayrıca öğrencilere staj ve burs imkanları ile mezunların işlendirilmesi  konusunda destek olabileceğini de dile getirmişlerdir.

24 Ocak 2024