Trabzon Eczacı Odası Başkanı'nı Ziyaret Ettik

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yönetim ekibi, Trabzon Eczacı Odası Başkanlığı seçimlerini kazanan Uzm. Eczacı Özlem Uğurbaş ARSLAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Üniversitemiz ile Trabzon Eczacı Odası iş birliği ile geliştirilebilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Trabzon Eczacı Odası seçim süreci ve Üniversitemiz ev sahipliğinde 8-9 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF) planlama ve uygulama aşamaları ele alındı.

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Canan AKSOY, Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Burak BARUT, Eczacılık Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Elif Nur BARUT ve Kariyer Geliştirme UYGAR İdari Personeli Derya KALAYCIOĞLU’nun katıldığı ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

24 Ekim 2023