haberler

T.C. Cumhurbaşkanlığı “Staj Seferbirliği Programı” kapsamında KTܒde staj yapan öğrencilere “TÜBİTAK Burs Programları” ve “Resmi Yazışma Kuralları” konulu eğitimler gerçekleştirildi.

           T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi “Staj Seferbirliği Programı” kapsamında KTÜ Kariyer Merkezi, KTÜ Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (TTM) ve KTÜ Rektörlük Yazı İşleri iş birliğiyle düzenlenen “TÜBİTAK Burs Programları” ve “Resmi Yazışma Kuralları” eğitimleri Kariyer Mekezi stajyeri Alipaşa ÖKSÜZ’ün moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Kariyer Merkezi Müdür Yard. Öğr. Gör. Setenay ŞEVİK ve Kariyer Merkezi Kariyer Danışmanı Öğr. Gör. Ahmet KÜÇÜK’ün katılımlarıyla 9 Eylül 2021 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi’nde sosyal mesafe - hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

           TTM Danışmanı Öğr. Gör. İslam YILDIZ, TÜBİTAK’ın öğrencilere hem eğitim hayatlarında hem de mesleki tecrübe kazanmak için atacakları ilk adımda yardımcı olması amacıyla sunduğu burs fırsatlarından söz etti.

           Daha sonra KTÜ Rektörlük Yazı İşleri Sorumlusu Elif GÖKÇE’nin “Resmi Yazışma Kuralları” isimli eğitimiyle etkinlik devam etti. Bu eğitimde doğru dilekçenin nasıl yazılacağından, resmi yazışmalarda uyulması gereken kurallardan ve bu konularda sıklıkla yapılan hatalardan bahsedildi.

              Eğitim stajyerlerin konu ile ilgili sorularının cevaplanması ile son buldu.


15 Eylül 2021