haberler

T.C. Cumhurbaşkanlığı “Staj Seferbirliği Programı” Kapsamında “Etkili Sunum Teknikleri” konulu eğitim gerçekleştirildi.

 

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. katkılarıyla KTÜ Kariyer Merkezi’nin düzenlediği “Etkili Sunum Teknikleri” başlıklı eğitim 3 Eylül 2021 tarihinde Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

Bir topluluğun önünde sunum yapmak, insanlara hitap etmek, görüşlerinizi ya da çalışmalarınızı dinleyenlere etkili biçimde aktarabilmek gerek eğitim hayatı boyunca gerek gelecekte iş yaşamında büyük önem taşımaktadır. Konuşma şekli ve diksiyon, beden dili kullanımı ve görsel-işitsel araçların desteği; kendinden emin, saygın ve ikna edici biçimde bilgilendirmek ve yönlendirmek sunum yapılan kitleyi etkilemek için büyük önem taşımaktadır.

Kariyer Merkezi Stajyeri Erhan KALYONCU’nun moderatörlüğünde Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Sayın Setenay ŞEVİK’in katkılarıyla ve Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Kurumsal İletişim Yönetmeni Sayın Büşra SARIİSMAİL’in sunumuyla gerçekleştirilen eğitimde “Etkili Sunum Teknikleri’nin” kariyer yolundaki öneminden bahsedildi ve sorular cevaplandı. SARIİSMAİL eğitime katkı sağlayan stajyerlere hediyelerini vermesi ve teşekkürlerini iletmesiyle eğitim son buldu.

 

 


07 Eylül 2021