T.C. Cumhurbaşkanlığı “Staj Seferbirliği Programı” Kapsamında “CV Hazırlama Teknikleri” konulu eğitim gerçekleştirildi.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi “Staj Seferbirliği Programı” Kapsamında KTÜ Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen “CV Hazırlama Teknikleri” eğitimi Kariyer Merkezi Stajyeri KTÜ öğrencisi Zeynep KÜÇÜK BAYRAK moderatörlüğünde ve Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı. Öğr. Gör. Setenay ŞEVİK'in sunumuyla 27 Ağustos 2021 tarihinde Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

Eğitimde Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Setenay ŞEVİK CV hazırlarken öğrencilerin kendini etkili bir şekilde nasıl sunacağını bilmesi, onların işveren gözündeki değerini artıracağını vurguladı. Daha sonra ise kişisel gelişim ve kariyer planlama konusunda, öncelikli olarak öğrencilerin kendilerini tanımalarının ve bu doğrultuda hedef ve amaç belirlemenin öneminden bahsetti. ŞEVİK kendi deneyimlerinden ve kurumların son zamanlarda işe alım sürecinde nelere dikkat ettiğinden yola çıkarak öğrencilerle iş arama ve CV hazırlamanın püf noktalarını paylaştı. Eğitim stajyerlerin CV hazırlama ile ilgili sorularının cevaplanması ile son buldu.

31 Ağustos 2021