“SQL 101 Workshop” eğitimi gerçekleştirildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, KTÜ Bilgisayar Mühendisliği Kulübü (CEC), Ktü Elektrik Elektronik Mühendisliği Kulübü (İEEE), KTÜ İEEE Öğrenci Kolu ve İEEE Computer  Society tarafından düzenlenen, Yazılım Mühendisi ve Eğitmen Murat YÜCEDAĞ’ın gerçekleştirdiği “SQL 101 Workshop” başlıklı etkinliğimiz 18 Mart 2022 saat 09.00’da 108 öğrencinin katılımıyla Bilgisayar - Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Binasında gerçekleştirildi. Etkinliğimizde SQL hakkında giriş seviyesinden orta seviyeye kadar bilgilendirmeler yapılarak, uygulamalı olarak kodlama yapıldı. Kodlamalar Murat YÜCEDAĞ’ın Github hesabından paylaşıldı. 14.30’da biten etkinliğin sonunda Murat YÜCEDAĞ ve Kurgu, Montaj Editörü Mesut YÜCEDAĞ KTÜ CEC Kulübü’ne ve İEEE’ye geçerek, öğrencilerle birebir diyalog kurdu ve röportaj yaptı. Yapılan röportajın ardından etkinliğimiz sona erdi.

25 Mart 2022