“Softtech Kampüste” etkinliği gerçekleştirildi.

KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (KM) düzenlediği “Softtech Kampüste”  başlıklı etkinlik 6 Nisan 2022 tarihinde Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
          Softtech İnsan Kaynakları Uzmanı İlayda ÖZBEY Softtech’in vizyon ve misyonu dahilinde izledikleri yolu ve işe alım süreçlerinde öğrencilerimizi nasıl bir geleceğin beklediğini anlattı. “Yetenek Kuşağı” projelerinde “Gelecek Sensin” sloganıyla mezun olan genç yeteneklerin Softtech’te tam zamanlı çalışma fırsatı elde edebilecekleri, kodlama ve yazılım geliştirme üzerine odaklanan yetenek programının detaylarını öğrencilerimizle paylaştı. Ardından Softtech Çevik Atölye Grup Yöneticisi Okan BEŞLİ İş Bankası’nın dijital dönüşümüyle başlayan iş yazılım süreçleri hakkında bilgi verdi ve Softtech ekibi tarafından geliştirilen yeni yazılımların tanımını ve kapmasını öğrencilere aktardı. Sunum sonunda KM Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU tarafından Softtech temsilcilerine Teşekkür Belgesi takdim edildi. Etkinlik Softtech İnsan Kaynakları Ekibi’nin katılımcılarla Mülakat Simülasyonu gerçekleştirmesiyle son buldu.

08 Nisan 2022