'Sektörün Dümeni' etkinliği gerçekleştirildi.

KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile KTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Teknolojileri kulübünün beraber düzenlediği “Sektörün Dümeni” başlıklı etkinlik 28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Etkinlik Ulaştırma Bakanlığı Tersaneler Genel Müdürü Salih TAN’ın açılış konuşmasıyla başladı. Üniversitemizde ilk defa düzenlenen “Sektörün Dümeni” adlı gemi mühendisleri kariyer günleri etkinliğinde Beşiktaş & ART Shipyard, Tuzla TK Shipyard, Mengi YAY YACHTS, Cemre Shipyard, GİSBİR, BTM Teknik, Sefine Shipyard katılım sağlayarak geleceğin mühendis adaylarına iş ve staj imkanı bulmaları konusunda yardımcı oldu. Etkinlikte bu alanda önde gelen firmalar öğrencilere iş süreçleri ve işleyişi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Panellerin ardından etkinlik firmaların stantlarında öğrencileri ağırlamasıyla son buldu.

02 Temmuz 2022