"Portfolyo Tasarımı" semineri gerçekleştirildi.

ÖYKÜ İÇMİMARLIK firması ile KTÜ Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen “Portfolyo Tasarımı” semineri 16 Şubat 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. İçmimarlık Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı  Muhammet Ali AKYÜZ moderatörlüğünde, Öykü İçmimarlık kurucusu İçmimar Öykü DİLEK'in sunumuyla gerçekleştirilen seminere Türkiye’deki birçok üniversiteden öğrenci, mezun, akademik ve idari personel olarak toplam 87 kişi katılım sağladı.Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi "Yetenek Kapısı" platformu ve KTÜ Kariyer Merkezi internet sitesi üzerinden başvurular kabul edildi.

Seminerde resim, heykel,  grafik tasarım, tekstil ve moda tasarımı, iç mimarlık, mimarlık, endüstri ürünleri tasarımı öğrencilerine Porfolyo nedir, nasıl hazırlanır ve hazırlanırken dikkat edilmesi gereken konuların neler olduğu hakkında bilgiler verildi. Hazırlanan portfolyo tasarımlarında sunum ve portfolyonun piyasadaki yeri ve öneminden bahsedildi. Sunum sonrasında soru cevap formatında ilerleyen etkinliğimizde katılımcıların soruları içmimar Öykü DİLEK tarafından cevaplandı.

23 Şubat 2021