Paydaş Üniversiteler ile Toplantı Gerçekleştirdik

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinatörlüğü ve Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde, Trabzon Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi (BİOİNOVAS)-Trabzon TEKNOKENT Kampüsü’nde, 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’na ilişkin ilki, 7 Kasım 2023 tarihi saat 14.30'da gerçekleştirilen çevrim içi paydaş toplantısının üçüncüsü 14 Aralık 2023 tarihi saat 14.30’da düzenlendi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU başkanlığında, Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF'24) Düzenleme Kurulu Üyeleri ve paydaş üniversite temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından ev sahibi ve paydaş üniversitelere tebliğ edilen görev ve sorumluluk alanları çerçevesinde neler yapıldığı konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

15 Aralık 2023