Park Dedeman Trabzon Ekibi, Merkezimizi Ziyaret Etti

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütücülüğünde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için gerekli çalışmaların yürütülmesi ve yapılabilecek ortak işler ve eğitimler hakkında bilgilendirmede bulunmak amacıyla Merkezimizi ziyaret eden Park Dedeman Trabzon İnsan Kaynakları Müdürü Cansu SARI ve Ön Büro Müdürü Erhan KARAHAN ile görüşme sağladı.

Görüşmede, Park Dedeman Trabzon’un fuara verebileceği destek konusunda fikir alışverişinde bulundu.

28 Kasım 2023