haberler

Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğrencilerine "Kariyer Fırsatları" Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri için Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU tarafından 20 Ekim 2023 tarihinde “Kariyer Fırsatları” konulu eğitim verildi.

Orman Fakültesi Sedir Amfi’de gerçekleştirilen ve T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Ulusal Staj Programı ile Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde, öğrencilerimiz için düzenlenen etkinlik ve programlar hakkında genel bir değerlendirmede bulunulan etkinlikte Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, 8-9 Ocak 2024 tarihinde Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenecek ve öğrenciler ile iş dünyasını bir araya getirerek iş ve staj imkanlarıyla buluşturma imkanı sunacak olan DOKKAF (Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı) hakkında detaylı bilgiler aktardı.

Öğrencilerin kariyerlerini nasıl daha iyi planlayacaklarının ve bu konuda nasıl daha hazırlıklı olabileceklerinin önemine değinilen ve öğrencilere kariyer planlamaları konusunda yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirilen çevrim içi ve yüz yüze etkinliklerin devam edeceğinin aktarıldığı program, öğrencilerden gelen soruların yanıtlamasının ardından sona erdi.


30 Ekim 2023