“Orman Bölge Müdürlüğü'ne Teknik Gezi düzenlenmiştir.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve KTÜ Orman Fakültesi Kulübü paydaşlığında, 23 Mart  Çarşamba saat 10.30’da Orman Fakültesi önünden 112 öğrencimizin yer aldığı teknik gezi düzenlendi. Orman Bölge Müdürlüğü Teknik Gezisinde ilk olarak Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin YILMAZ tarafından gerçekleşen Müdür Yrd. Mustafa KOTİL, Müdür Yrd. Mustafa GÜVEN ve Müdür Yrd. Murat BİTİŞYILMAZ’ın da yer aldığı bir söyleşi gerçekleşti ve  Orman Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü ve greyder, yangın söndürme araçları ve birçok araç tanıtıldı. Teknik Gezinin sonunda düzenlenen yemeğin ardından saat 14.00’da servis araçlarımızın kalkmasıyla Orman Bölge Müdürlüğü Teknik Gezisi sonlandı.

26 Mart 2022