'Mülakat Teknikleri ve Simülasyonu' etkinliği gerçekleştirildi.

KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KM) ile TMMOB Makine Mühendisler Odası Trabzon Şubesi ve İş Kulübü’nün düzenlediği “İş Arama Becerileri” konulu etkinlik 31 Mayıs 2 haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi. 31 Mayıs 2022 tarihinde TMMOB Makine Mühendisler Odası Trabzon Şubesi Seminer Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte KM Müdür Yrd. Öğr. Gör. Ahmet KÜÇÜK, KM’nin öğrencilere sağlamış olduğu kariyer gelişim fırsatlarını, eğitimleri ve kariyer danışmanlığını anlattı. İş Kulübü Lideri İş ve Meslek Danışmanı Emel ŞAHİNLER “Etkili Özgeçmiş Hazırlama Teknikleri” hakkında bilgi verdi. İş Kulübü Lideri İş ve Meslek Danışmanı Barış KANDİL “Etkili Sunum Teknikleri ve İmaj Yönetimi” hakkında bilgiler verdi. 2 Haziran 2022 tarihinde KTÜ KM Seminer Salonu’nda katılımcılar İş Kulübü Lideri İş ve Meslek Danışmanı Barış KANDİL ve İş Kulübü Lideri İş ve Meslek Danışmanı Emel ŞAHİNLER tarafından mülakat teknikleri ve simülasyonu eğitimine alındı. Etkinlik öğrencilerin soruları cevaplandırılarak sonlandı.

04 Temmuz 2022