Mühendislik Fakültesi 2. Öğrenci Buluşması Etkinliğine Katıldık

18 Ekim 2023 tarihinde Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü önünde gerçekleştirilen “Mühendislik Fakültesi 2. Öğrenci Buluşması” etkinliği; Üniversitemiz Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Deprem ve Yapı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi, Heyelan Uygulama ve Araştırma Merkezi, Medikal Cihaz Tasarım ve Üretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Trabzon TEKNOKENT, İŞKUR, TUSAŞ İHA Teknolojileri ve Termal Yönetim Sistemleri Laboratuvarı ve Meslek Odaları katılımı ile gerçekleştirildi.

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak katılım sağladığımız etkinlik, Mühendislik Fakültesi öğrencilerimizin, öğrenci kulüpleri ve takımları ile bir araya gelmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında ayrıca öğrenci kulüpleri tarafından geliştirilen araç ve cihazlar sergilenerek 2023 yılında ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren takımlarımıza başarı plaketleri takdim edildi.

24 Ekim 2023