Mühendislik Fakültesi 1. Öğrenci Buluşması

KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KM) 12 Ekim Çarşamba günü Makine Mühendisliği Bölümü önünde 12.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen Mühendislik Fakültesi “1. Öğrenci Buluşması” etkinliğinde yerini aldı. Etkinlik Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gençağa PÜRÇEK’in konuşmasıyla başladı. Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI konuşmasında bu tür etkinliklerin üniversitemiz için önemine dikkat çekti ve öğrencilerimizin kariyerlerine katkı sağlayacak tüm etkinliklerde öğrencilerimize desteklerini sürdüreceklerini ifade etti. Öğrenci temsilcilerinin de konuşma yaptığı etkinlikte  2022 yılında ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren takımlara başarı plaketleri takdim edildi. Etkinlikte mühendislikle ilgili kulüplerin yanısıra mühendis odaları ve öğrencilerle etkileşim içerisinde olan araştırma uygulama merkezleri de stant açarak öğrencilerle buluştu.  KTÜ KM olarak stantımızı ziyaret eden öğrencilere KM'nin yürütmüş olduğu faaliyetler ve bu faaliyetlerden nasıl faydalanabilecekleri hakkında  bilgiler verildi.

22 Ekim 2022