"KTÜ'den Başarı Hikâyeleri" Etkinliği Gerçekleştirildi

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (Kariyer UYGAR) ve Mimarlık Fakültesi iş birliği ile düzenlenen "KTÜ’den Başarı Hikâyeleri" etkinliği, 1 Kasım 2023 tarihinde Fen Fakültesi Nazım Terzioğlu Amfisi’nde gerçekleştirildi.

Etkinlikte, BORDA Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Semih ALTINDAĞ, öğrencilik zamanlarından başlayan başarı hikâyesinin, bugünlere gelene kadar geçirdiği değişim ve verdiği kararların, mesleki başarıları üzerindeki olumlu etkisini anlattı. İş dünyasına atılmak isteyen ve başarılı olmak isteyen öğrencilerin, atacakları adımlarda nelere dikkat etmeleri gerektiğini, kendi hayatından örnekler vererek ifade etti. Gençlerin, günümüzde değişime ayak uydurması gerektiğinin ve eğitimin her yaştaki insan için geçerli ve önemli olduğunun, kendilerini sürekli geliştirip yeni nitelikler kazanmalarının önemine vurgu yaptı.

Etkinlik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil RAKICI’nın, Semih ALTINDAĞ’a plaket takdiminin ardından sona erdi.

02 Kasım 2023