haberler

“KTܒden Başarı Hikayeleri-2” etkinliği gerçekleştirildi.

 

           KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “KTÜ'den Başarı Hikâyeleri-2” başlıklı etkinliğimiz 27 Aralık 2021 saat 14.00’te TRİOS 2023 Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mahşuk GÜLAÇAR'ın sunumuyla Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde 254 kişinin katılımıyla sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi. Ayrıca Mehmet Mahşuk GÜLAÇAR Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine ve Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi yönetimini ziyaret etti.

          Açılış konuşmalarını, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ’un yaptığı ve “TRİOS, Türkiye İkitelli Organize Sanayi kelimelerinin baş harflerinden oluşan ayrıca uluslararası anlamı da olan bir markadır. 2023 ise ekonomi alanında Türkiye’nin yüzüncü yıl vizyonuna olan inancı ve katkıyı temsil etmektedir. TRİOS’un uluslararası alandaki açılımı ise Turkey Industrıal Organızed site olarak kullanılmaktadır.” sözlerine yer verdiği program, TRİOS 2023 Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mahşuk GÜLAÇAR'ın sunumu ile devam etti.

           Mehmet Mahşuk GÜLAÇAR, “Ülkemizi iyi tanımamız lazım. Bu ülke, dünyada eşi benzeri olmayan bir özelliğe sahiptir. Nüfusu 84 milyon ancak dünyada 1.5 milyar sevdalısı olan bir ülke… Dolayısıyla ülkemizin bütün kaynaklarının koordine olması lazım. Kardeşlik hukuku içerisinde birbirimizi severek ve ötekileştirmeden, ülkemizin insanları olarak kucaklaşmayı bilmeli ve bunun neticesinde de üreten, başarı elde eden anlayışı temsil eden bir ülke haline gelmeliyiz.” sözlerine yer vererek gelişmişlik düzeyinin ve rol model olmanın önemine vurgu yaptığı, kıymetli tecrübelerini aktardığı ve kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdığı program, karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

 

 

 

 


31 Aralık 2021