'KTÜ'DE Öğrenci Pikniği' gerçekleştirildi.

Trabzon Kadın Gelişim ve İletişim Derneği ve KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi 25 Haziran 2022 Cumartesi günü KTÜ 15 Temmuz Demokrasi Alanı’nda “KTÜ’de Öğrenci Pikniği” temasıyla etkinlik düzenledi. Yardıma muhtaç insanlara ulaşarak, onların hayatına dokunabilmeyi yaşam tarzı edinmiş Kadriye BOZDEMİR öncülüğünde hayırsever iş insanının desteğiyle düzenlenen etkinliğe; Trabzon’un 10 ilçesinden hayatta bir yönüyle eksik kalmış, yürekleri yaralı, öksüz, yetim, özel donanımlı ve ülkemizde mülteci durumunda bulunan 5-14 yaş arasında yaklaşık 750 çocuk katıldı. Gönüllüler, görevli ve ebeveynlerin eşliğinde etkinliğe katılan çocuklar ücretsiz bir şekilde etkinlik alanında oluşturulan yiyecek-içecek alanlarından istediklerini alabildi ve gün boyu müzik eşliğinde eğlendi. Gün boyu eğlenen çocuklara, gün sonunda da yüzlerinin gülmesini sürdürmek adına balon ve oyuncaklar dağıtılarak etkinlik sona erdi.

04 Temmuz 2022