KTÜ'de Öğrenci Hakları ve Fırsatları eğitimi gerçekleştirildi.

KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve KTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile düzenlenen “KTÜ’de Öğrenci Hakları ve Fırsatları” etkinliği 10 Kasım 2022 tarihinde online olarak gerçekleştirildi.

Etkinlikte Öğrenci İşleri Şube Müdürü Hasan GÜLBAL başlangıç olarak Üniversitemiz hakkında genel bilgilendirme yaptı ve misyonundan bahsetti. Üniversitemize yeni gelen öğrencilere akademik takvimin işleyişi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Öğrencilere akademik danışmanların katkılarından bahsetti ve akademik danışmanları ile iletişim halinde olmanın önemine dikkat çekti. Mevzuat bilgilendirme sisteminin tanımını yapıp öğrencilere akademik alanda yol gösterecek kuralları anlattı. Üniversitemizin öğrencilere sağladığı fırsatları kurallar dahilinde anlattı. Etkinlik katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılmasıyla sonlandı.

02 Aralık 2022