KTÜ Maçka Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Oryantasyon Programı

2023-2024 eğitim-öğretim yılında KTÜ Maçka Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümüne yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için 10.10.2023 tarihinde saat 10:30 da Mehmet TÜFEKÇİ Amfisinde oryantasyon programı düzenlendi. Oryantasyon programına Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KM) Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet KÜÇÜK de katılım sağladı. Oryantasyon Programı’nda bölüm tanıtımından sonra KM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet KÜÇÜK, KM bünyesinde gerçekleştirilen bireysel danışmanlık hizmeti, özgeçmiş hazırlama ve mülakat simülasyonları eğitimi, kariyer planlama dersi, sosyal sorumluluk projeleri, öğrenci kulüpleri ile kariyer günleri etkinlikleri, firmalarla iş, staj ve teknik gezi görüşmeleri, mezunlarla iletişim, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinatörlüğünde yürütülen Kariyer Fuarları, CBİKO Yetenek Kapısı Platformu’nun kullanımı ve sağladığı faydalar, CBİKO Kariyer Kapısı Platformu ve Ulusal Staj Programı, eğitim, etkinlik, akademik gelişim gibi konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

15 Ekim 2023