haberler

KTÜ Kariyer Merkezi, Vakfıkebir Fen Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu

Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Temsilcileri, üniversite adayı öğrencilere rehberlik etmek ve üniversitenin algısını güçlendirmek amacıyla Vakfıkebir Fen Lisesi'nde bir etkinlik düzenlendi.
26 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşen ziyarette KTÜ Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Burak BARUT , Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Öğr.Üyesi Hasan Ölmez , Eczacılık Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Elif Nur BARUT  ve Merkez Sosyal İletişim Sorumlusu Derya KALAYCIOĞLU, 11 ve 12'nci sınıf öğrencileri ile  buluşarak, öğrencilerin  neden KTÜ’yü tercih etmeleri  ve  imkanları konusunda  bilgilendirme yaptılar. Ayrıca bu ziyareti gerçekleştiren hocalarımız, Üniversitemizin her zaman liselere  ve diğer öğretim kurumlarına destek vermeye hazır olduğunu , ne zaman bir bilgiye ihtiyaçları olursa yanlarında olacağımızı dile getirdiler .
Vakfıkebir Fen Lisesi Okul Müdürü Cengiz  KASIMAY ve Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman -Duygu KALAFATOĞLU   okullarına yapılan ziyaret için KTÜ Kariyer Merkezi ekibine teşekkür ederek bu tarz etkinliklerin ve eğitimlerin öğrencilerinin gelecekteki meslek seçimleri konusunda daha bilinçli kararlar vermelerine yardımcı olacağını vurguladılar.


26 Nisan 2024