KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, KTÜ Fen Fakültesi- Matematik Bölümü Buluşması gerçekleştirildi.

KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KM) ve KTÜ Fen Fakültesi Matematik Bölümü ile düzenlenen “Öğrenci Buluşması” 30 Kasım 2022 tarihinde Nazım Terzioğlu Amfisi’nde gerçekleştirildi.
      Etkinlikte KM Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, KM’nin genel tanım ve tanıtımını yaptı. KM bünyesinde gerçekleştirilen bireysel danışmanlık hizmeti, özgeçmiş hazırlama ve mülakat simülasyonları eğitimi, kariyer planlama dersi, sosyal sorumluluk projeleri, öğrenci kulüpleri ile kariyer günleri etkinlikleri, firmalarla iş, staj ve teknik gezi görüşmeleri, mezunlarla iletişim, CBİKO kariyer fuarı, CBİKO yetenek kapısı yönetimi, CBİKO kariyer kapısı yönetimi, ulusal staj, iş, staj, eğitim gibi konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Etkinlik KTÜ Fen Fakültesi Matematik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Erhan ÇOŞKUN tarafından KM Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU’na teşekkür belgesi takdimiyle sonlandı.

13 Aralık 2022