Kendini Tanıma ve Özgeçmiş Oluşturma

Üniversitemiz Trabzon Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri için Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İş Kulübünün düzenlediği “Kendini Tanıma ve Özgeçmiş Hazırlama” konulu eğitim 6 Mart 2024 tarihinde Trabzon Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonun'da gerçekleştirilmiştir.

İş Kulübü Lideri İş ve Meslek Danışmanı Barış KANDİL tarafından verilen eğitimde öğrencilerin “Kendini Tanıma ve Özgeçmiş Hazırlama Eğitimi” konusunda bilgilendirme yapılmış olup, özgeçmiş hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususları ve sıklıkla karşılaşılan hatalar vurgulanarak, başvurulacak pozisyonlar için uygun bir özgeçmiş hazırlamanın önemine değinilmiştir. Etkinlik öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasıyla sonlandırılmıştır.

11 Mart 2024