Kariyer Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mine GÖZÜBÜYÜK TAMER “Başarının Mimarları ile Aranızdaki Köprü KTÜ Kariyer Merkezi” çerçevesinde Radyo KTܒye konuk oldu.

Kariyer Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mine GÖZÜBÜYÜK TAMER “Başarının Mimarları ile Aranızdaki Köprü KTÜ Kariyer Merkezi” çerçevesinde 19.04.2021 tarihinde Radyo KTÜ’ye konuk oldu. Prof. Dr. Mine GÖZÜBÜYÜK TAMER dinleyicileri, kariyer merkezinin kuruluşundan beri yapmış olduğu faaliyetler ve yapmayı planladığı faaliyetler hakkında bilgilendirdi. Kendi hayat hikayesindeki başarılarla programı renklendiren Prof. Dr. Mine GÖZÜBÜYÜK TAMER, özellikle mezunlarımızın üniversitemize aidiyet duygusunun güçlendirilmesine vurgu yaptı. Ayrıca öğrencileri kariyer merkezinin faaliyetlerini takip etmeye ve bu etkinliklere katılmaya davet etti.

23 Nisan 2021