haberler

Kariyer Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU'nun KA154-YOU Gençlik Katılımı Programı proje başarısı için tebrik ederiz.

https://www.ktu.edu.tr/slayt/haber/dgXUCY.jpg

Üniversitemizin ortak olarak yer aldığı ve 2023 yılında Erasmus+ Programı KA154-YOU Gençlik Katılımı Programı kapsamında açılan teklif çağrısına “Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0” ismiyle sunulan proje başvurusu desteklenmeye hak kazanmıştır.

Türkiye’den “Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi” koordinatörlüğünde; “Karadeniz Teknik Üniversitesi” ,  “Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi”, “Atatürk Üniversitesi”, “Kayseri Üniversitesi”, “Mardin Artuklu   Üniversitesi”, “İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü”, “Siyamder Derneği” ve “Sakarya Üniversitesi” kurumlarının ortaklığıyla sunulan projenin toplam bütçesi 59.976 Euro, amacı ise gençlerin; beceri uyumsuzluğunun azaltılması, ders dışı kişisel gelişimlerinin desteklenmesi ve üniversiteler arası ortak çalışma kültürünün oluşturulması gibi faydalar ortaya konularak 81 ilden üniversite öğrencilerinin katılacağı 7 bölgesel çalıştay ve 1 ulusal zirve düzenlenmesidir.

Toplamda 12 ay sürecek olan projede Üniversitemizi temsilen “Proje Yürütücüsü” olarak yer alacak olan Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU’nu başarılarından dolayı tebrik ederiz.

 


12 Mart 2024