Kariyer Kapısı Üzerinden Ulusal Staj Programı başladı.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Ulusal Staj Programı kapsamında öğrenciler Üniversitemizde stajlarına başladılar.
       T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Ulusal Staj Programı'na Kariyer Kapısı üzerinden başvuru yapan ve KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KM) tarafından üniversitemizin farklı birimlerinde değerlendirilmek üzere staj teklifinde bulunulan öğrenciler 10 Temmuz 2023 tarihinde stajlarına başladılar.
        Stajerler Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet KÜÇÜK başkanlığında KTÜ (KM) Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilen hoş geldin toplantısında Öğr. Gör. Ahmet KÜÇÜK kısa bir tanışma ve staj süreçleri ile ilgili bilgilendirme yapılarak, stajlarını gerçekleştirecekleri birimler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Toplantı sonrası stajyerler birimlerine giderek stajlarına başladılar.

12 Temmuz 2023