haberler

Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kariyer Günleri İş Birliği Protokolü imzalanmıştır.

         KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerde kariyer bilinci oluşturmak ve öğrencilerin meslek seçimlerinde doğru tercihler yapması amacıyla yapılacak çalışmalarla ilgili protokol 19 Nisan 2023 tarihinde imzalandı.

           Protokolün amacı Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde ortaöğretim düzeyinde okuyan öğrencilerimize Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin akademik ve iş dünyasının rol model isimleri ile buluşturmak, öğrenciler de kariyer bilincini oluşturmak, öğrencilerin meslek seçimlerinde doğru tercih yapmalarını sağlamak için bilgilendirme ve bilinçlendirme amacıyla söyleşi faaliyetleri düzenlenmesidir.

          Bu kapsamda çalışmaların gerçekleştirilmesi için Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Evren GÖRMÜŞ arasında KTÜ'de protokol imzalandı. İmza töreninin ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.


04 Mayıs 2023