haberler

Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrencileri, 23 Nisan'da Çocuklar İçin Renkli Bir Şenlik Düzenledi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. KTÜ'nün LÖSEV Fayda Kulübü tarafından organize edilen ve Kariyer Geliştirme ve Uygulama Araştırma Merkezi'nin desteklediği etkinlik, 15 Temmuz Demokrasi alanında renkli bir atmosferde gerçekleşti.

Etkinlik bünyesinde Dijital Pazarlama ve E-ticaret Kulübü, Erasmus Kulübü ve Endüstri Mühendisliği Kulübü paydaş olarak yer alırken Toplum Gönüllüleri Kulübü ve Badi Etkinlik de davetliler arasında yer aldı. 

Çocuklar, geleneksel çocuk oyunlarından olan halat çekme, çuval yarışı ve ip atlama gibi etkinliklerle keyifli zaman geçirirken, üniversite kulüpleri de onlar için oyun hamuru yapma, taş boyama, jenga oynama gibi etkinlikler düzenleyerek çocuklara farklı deneyimler yaşatmayı amaçladı.

Etkinliğin sonunda, çocuklara fidan hediye edilmesiyle doğaya ve çevreye duyarlılık konusunda farkındalık oluşturuldu. KTÜ öğrencileri, bu etkinlikle çocukların bayramlarını eğlenceli ve anlamlı bir şekilde kutlamış oldu.


25 Nisan 2024