KARİYER REHBERİ
"İŞte Engelsiz Yaşam" semineri gerçekleştirildi.
“İşte Engelsiz Yaşam” semineri İŞKUR ve Kariyer Merkezi işbirliğiyle 23-24 Şubat 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. Kariyer danışmanımız Öğr. Gör. Ahmet KÜÇÜK moderatörlüğünde, iş kulübü lideri ve meslek danışmanı Barış KANDİL ve Emel ŞAHİNLER’in sunumuyla yürütülen seminerde; kişilik özelliklerinin belirlenmesi, kişinin kendini tanıması, etkili özgeçmişin nasıl hazırlanacağı, mülakata nasıl hazırlanılacağı ve mülakatta nelerin yapılması gerektiği, beden dilinin etkileri gibi pek çok konuda bilgilendirme yapıldı. Ayrıca dezavantajlı kişilerin iş hayatına nasıl dahil olabileceği, yasal hakları ve çalıştırılma zorunlulukları ile İŞKUR’un bu alanda sürdürdüğü teşvik ve yaptığı çalışmalar hakkındaki bilgiler aktarıldı.
25 Şubat 2021
Prof. Dr. Önder Aydemir'den Liselilere İlham Veren Sunum: Geleceği Şekillendiren Nörobilimsel Teknolojiler
17 Nisan 2025
KTÜ Kariyer Merkezi, 8 Nisan 2025'te Ortahisar Cudibey Ortaokulunda seminer düzenledi. Semineri Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Zafer Yavuz verdi.
15 Nisan 2025
KTÜ Kariyer Merkezi, kariyer farkındalığını artırma çalışmaları kapsamında 8 Nisan 2025?te Ortahisar Hasan Tahsin Kırali İlkokulunda öğrencilerle bir araya geldi.
15 Nisan 2025
KTÜ Kariyer Merkezi, 8 Nisan 2025?te Ortahisar Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda seminer düzenledi. Etkinlik, Öğr. Gör. Dr. Zafer Yavuz tarafından gerçekleştirildi.
15 Nisan 2025
Kariyer Merkezimiz tarafından başlatılan "Küresel (İngilizce) Sohbetler" adlı seride ikinci konuğumuz KTÜ İİBF İşletme Bölümü Mezunu Işın YAZICIOĞLU olmuştur.
15 Nisan 2025
KTÜ ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, öğrencilere üniversite ve meslek bilinci kazandırmayı amaçlayan iş birliği protokolü imzalandı.
10 Nisan 2025
KTÜ Kariyer Merkezi' nin düzenlediği "Küresel (İngilizce) Sohbetler" etkinliğinde Ahmet Faruk ŞİŞCİ, kariyer deneyimleri ve tecrübeleri konusunda paylaşımlar yaptı.
21 Mart 2025
Akran Eğitimi Toplantıları Devam Etmekte
19 Mart 2025