KARİYER REHBERİ
FAALİYETLER
"İnsan Faktörü" etkinliği gerçekleştirildi.
KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve KTÜ Orman Endüstri Mühendisliği Bilim Kulübü ortaklığıyla düzenlenen “İnsan Faktörü” başlıklı etkinliğimiz 6 Aralık 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. KTÜ Orman Endüstri Mühendisliği Bilim Kulübü Başkanı Sinan Emre KÖSEOĞLU moderatörlüğünde Tevfik UYAR’ın sunumuyla gerçekleştirilen etkinliğimize çeşitli üniversitelerden akademisyen ve öğrencilerden oluşan 76 kişi katılım sağladı.
Günümüzde başlıca ölüm nedenleri kanser, kalp hastalıkları gibi sağlık sorunları olmasına rağmen neden örümcekler, yılanlar ve yükseklik gibi şeylerden daha çok korkuyoruz? Neden kansere sebep olduğunu bildiğimiz sigarayı gördüğümüzde hemen koşarak kaçmıyoruz, ama bize hiçbir zararı olmayacak bir örümcek gördüğümüzde bayılacak kadar çok korkuyoruz? Bu soruların cevabını beynimizin gelişimine bağlayan Tevfik Uyar, sosyal uyum ve bu konuda yapılan deneylerden de bahsederek, algı kavramını insan faktörü üzerinden ele alan UYAR zihinsel kusurların farkına varmanın ve sağlıklı düşünmenin önemini de vurguladı. Etkinliğimiz katılımcıların sorularının yanıtlanması ile sona erdi.
08 Aralık 2021
Prof. Dr. Hülya Kalaycıoğlu, "İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı" hakkında görüşmek üzere Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti.
21 Ekim 2025
Genç Kadın Girişimciler Kulubü İle KTÜ KM ortaklığında örgü kampanyamız son hızıyla devam ediyor.
20 Ekim 2025
TTSO ile KTÜ Kariyer Merkezi, üniversite-sanayi iş birliğini güçlendirmek ve yaklaşan Kariyer Fuarına yönelik ortak çalışmalar yürütmek üzere bir araya geldi.
15 Ekim 2025
"Akademik Personelimizden Yüksekokullara Kariyer Yolculuğu" etkinlikleri kapsamında 2025-2026 Oryantasyon Programına yönelik Trabzon Meslek Yüksekokuluna bir ziyaret gerçekleştirildi.
15 Ekim 2025
Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, düzenlenecek İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı kapsamında iş birliği görüşmek üzere Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet KAYA' yı ziyaret etti.
15 Ekim 2025
Vakıfbank yetkilileri, KTÜ Kariyer Merkezini ziyaret ederek öğrenciler için iş birliği fırsatları üzerine görüştü.
18 Eylül 2025
KTÜ Kariyer Merkezi, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet TOPSAKAL' ı ziyaret ederek olası iş birliklerini görüştü.
24 Temmuz 2025
Öğretim Görevlisi Dr. Ahmet Ayaz tarafından verilen Excel Eğitimi 25 Nisan - 20 Mayıs 2025 tarihleri arasında başarı ile tamamlanmıştır
01 Temmuz 2025
KTÜ KM ile Yazılım Geliştirme Kulübü tarafından, UNİDES Programı kapsamında desteklenen "1218-Kod Rotası" ve "1216-Geleceğe Bakış" projeleri başarı ile tamamlandı.
26 Haziran 2025
KTÜ Kariyer Merkezi ve Yazılım Geliştirme Kulübü, ÜNİDES kapsamında Turkcell Şirketler Grubunu ziyaret ederek olası iş birliklerini görüştü.
20 Haziran 2025
KTÜ Kariyer Merkezi ve Yazılım Geliştirme Kulübü, UNİDES projeleri kapsamında Ankara' da çeşitli kurumlarla iş birliği görüşmeleri gerçekleştirdi.
18 Haziran 2025
Kariyer Merkezi Kurumlar ile İşbirliği Toplantılarına Devam Ediyor
27 Mayıs 2025
KTÜ Kariyer Merkezi, 70. yıl etkinlikleri kapsamında öğrencilerin projelerini sergilediği stantları ziyaret ederek gençlerin yaratıcılığına tanıklık etti.
23 Mayıs 2025
Üniversitemizin 70. yılı etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Ersan BAŞAR, "Kutuplarda Bilim" konulu konferansında öğrencilerle araştırmalarını paylaştı.
23 Mayıs 2025