İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğrencilerine Özgeçmiş Hazırlama Teknikleri Eğitimi Verildi

Üniversitemiz İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğrencileri için Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (Kariyer Geliştirme UYGAR) Müdür Yrd. Öğr. Gör. Ahmet KÜÇÜK tarafından 26 Ekim 2023 tarihinde, İİBF Amfi 3’te “Özgeçmiş Hazırlama Teknikleri” konulu eğitim verildi.

Eğitimde, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Ahmet KÜÇÜK, Kariyer Geliştirme UYGAR bünyesinde gerçekleştirilen bireysel danışmanlık hizmeti, özgeçmiş hazırlama ve mülakat simülasyonları eğitimi, kariyer planlama dersi, sosyal sorumluluk projeleri, öğrenci kulüpleri ile kariyer günleri etkinlikleri, firmalarla iş, staj ve teknik gezi görüşmeleri, mezunlarla iletişim, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinatörlüğünde yürütülen kariyer fuarları, CBİKO Yetenek Kapısı Platformu’nun kullanımı ve sağladığı faydalar, CBİKO Kariyer Kapısı Platformu ve Ulusal Staj Programı, akademik gelişim gibi konular hakkında bilgilendirmelerde bulunduktan sonra özgeçmiş hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususları ve sıklıkla karşılaşılan hataları vurgulayarak başvurulacak pozisyona uygun bir özgeçmiş hazırlamanın önemine değindi.

27 Ekim 2023