“IEEE KTÜ Öğrenci Kolu 12. Kariyer Gelişim Günleri” etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile IEEE KTÜ Öğrenci Kolu’nun düzenlediği “Karadeniz Bölgesi’nin En Büyük Öğrenci Etkinliği” olan 12. Kariyer Gelişim Günleri (KGG), 22-23 Mart tarihlerinde Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde toplam 586 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

12. Kariyer Gelişim Günleri açılış konuşmasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, KGG hakkında bilgilendirme yaparak üst düzey yöneticiler ile öğrencileri buluşturmayı ve öğrencilerin edindikleri kazanımlarla kariyerlerine yön vermelerine yardımcı olmayı hedeflediklerinden bahsetti. 22-23 Mart tarihlerinde gerçekleşen etkinliğimizde, Mondelez International Kategori Planlama & Aktivasyon ve Satış Operasyonları Lideri Murat KAYA, LevelUp CEO’su Onur YILMAZ, Renault Group Veri ve Dijital Dönüşüm Departman Müdürü Mahmut ŞENALTUN, PayTR CEO’su Tarık TOMBUL, Anadolu Efes Geleneksel Kanal Bölge Müdürü Baran BALKAŞ, Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (TÖDEB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk BİLGETEKİN, LC Waikiki İşe Alım Uzmanları Gülcan GENÇ, Yavuz YAVUZER ve İşe Alım Uzman Yrd. Aycan ALCAN, Vakıfbank Doğu Anadolu Bölge Müdürü Engin ÖZCAN ve Doğu Anadolu Bölge Krediler Müdürü Sabit KURTULUŞ , TEOL Dil Okulları & Yurtdışı Eğitim Trabzon Şubeler Müdürü Bünyamin DÜLGER ve Türk Telekom Teknik Operasyonlar Bölge Müdür Yrd. Metin UZUN sunumlarını gerçekleştirdiler. Her sunumun sonunda sunum yapan katılımcılarımıza plaket ve içerisinde Trabzon’u temsil eden hediye takdim edildi. Etkinliklere katılan öğrenciler için çekiliş gerçekleştirildi. Çekiliş sonucunda 35 öğrencimize hediyelerinin verilmesiyle 12. Kariyer Gelişim Günleri etkinliğimiz sona erdi.

31 Mart 2022