“Hayat 5.0! Kariyer Mi Planlamalıyım Yoksa Gelecek Mi? semineri gerçekleştirildi.

UCOM ve KTÜ Kariyer Merkezi işbirliğinde düzenlenen “Hayat 5.0! Kariyer Mi Planlamalıyım Yoksa Gelecek Mi?” semineri  25 Mart 2021 tarihinde Kariyer Merkezi Koordinatör Yrd. Öğr. Gör. Setenay ŞEVİK'in moderatörlüğünde, Hesap Yöneticisi Murat YANIK’ın sunumuyla online olarak gerçekleştirildi.

Seminerde katılımcılar, kariyerin anlamını, süreçlerini, hedef belirlemeyi, kişisel özelliklerinin, mesleki bilgi ve becerilerinin kariyer hedeflerini nasıl yönlendireceğini, farklı bölümlerden öğrencilerin bir araya gelerek yürütebilecekleri öğrenci projelerinin önemini, ekip ruhunu, mülakat öncesi yapılması gerekenleri örneklerle dinlediler. Sunum sonrasında soru cevap formatında ilerleyen etkinliğimizde katılımcıların soru ve talepleri , Murat YANIK tarafından cevaplandırıldı.

25 Mart 2021