“Güçlü Kalemler 3” etkinliği gerçekleştirildi.

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şubesi, KTÜ Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle düzenlenen, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU ve Yönetim Kurulu üyelerinden Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Habibe ACAR’ın katkı ve katılım sağladığı, “Peyzaj Mimarlığı Sürecinde Proje ve Uygulama Tecrübeleri” konulu Güçlü Kalemler – 3 başlıklı etkinliğimiz 24 Aralık 2021 saat 13.00’da Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cengiz ACAR, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin AKTAŞ’ın açılış konuşmalarının ardından Sayın Engin AKTAŞ’ın moderatörlüğünde, konuşmacılarımız Peyzaj Mimarları Betül AKÜZÜM, Murat MEMLÜK, Cemil Hamdi OKUMUŞ ve Semih ÖZTÜRK sunumlarını yaptıktan sonra peyzaj mimarı adayları ile uygulama alanında karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözüm önerileri, iş olanakları, mesleğin farklı uygulama alanları konularında bilgiler verdiler. Peyzaj mimarlığı alanındaki proje ve uygulama tecrübelerinden bahseden konuşmacılarımız, katılımcılar tarafından yöneltilen soruları da cevaplandırdı. Konuşmacılarımıza, katılımlarından ötürü belge takdim edilmesi sonrasında etkinliğimiz sona erdi.

31 Aralık 2021