'Geleneksel Bahar Şenliği' gerçekleştirildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi bünyesinde uzun yıllar gerçekleştirilen ve son zamanlarda yapılmayan Geleneksel Bahar Şenliği 19-22 Mayıs 2022 tarihlerinde geçmiş yıllarda olduğu gibi coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. KTÜ öğrencilerinin sınav öncesi stresini atması ve eğlenmesi için düzenlenen şenlikte konserlerin yanı sıra yiyecek standları da kurularak bir panayır havasında katılımcılar yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını da karşıladı. Şenlikte KOLİVA Müzik Grubu, Ezgi EYÜBOĞLU, Ali KAL, Ayten CANSIZ ve Orkestrası, Esra AKAYDIN, Samet PİYALEOĞLU, Covid-61, KTÜ Müzik Kulübü Müzik Grupları, Kolbastı ve Horon Ekibi sahne aldı. Ayrıca şenliğe katılan öğrenciler müzik dinletisi dışında Karaoke imkânıyla sahnede kendilerini gösterme fırsatı buldu. Sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilen şenlikte katılımcılar doyasıya eğlenerek anın tadını çıkardı.

02 Temmuz 2022